Restauratiewerken

Restauratie

Bij Schilder Profs zijn we ook gespecialiseerd in restauratiewerken om oude en beschadigde gebouwen en woningen te herstellen. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om de juiste restauratietechnieken toe te passen om uw gebouw of woning in de originele staat terug te brengen.

Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde muren, plafonds of houtwerk, wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat het restauratiewerk lang meegaat en er professioneel uitziet.

Wij begrijpen dat restauratiewerken vaak complex en tijdrovend kunnen zijn, daarom bieden wij flexibele werkuren aan om aan uw planning en behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze restauratiewerken.

Onze diensten

Binnen Schilderwerken

Buiten Schilderwerken

Latex Sauzen

Restauratiewerken

Houtrot reparatie

Bekijk een aantal van onze reviews

Netjes geschilderd, ook controle of afwerking goed was achteraf.

Martin van Duyse

Heel nieuwbouw woning binnen geschilderd. Prachtig werk afgeleverd.

Jack Mariette

Goed team, harde werkers, vriendelijk en werken snel en enorm netjes! Aanrader!

Eelco Bosscher

Wederom zeer tevreden 👍

Edwin Maas

In een woord, prima.

ahj joosen

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de services van Miron en zijn team. Wederom zeer tevreden over het resultaat en de aanpak van het project, snel en voor een goede prijs. Compleet de binnenkant en buitenkant laten schilderen incl. oude ornamenten.

Sander

Na de goede ervaring van 4 jaar gelden, schilder-profs weer mijn huis buiten laten schilderen en wederom vakwerk afgeleverd.

Cok Hart

Goede ervaring met deze schilder. Komt zijn afspraken na voor een nette prijs. Bij ons was in eerste instantie door harde wind zand in het natte verfwerk gewaaid, dit is kosteloos hersteld.

Eric van der Gijp

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll to Top