Latex Sauzen

Latex Sauzen Specialist

Wij bieden ook een professionele latex sauzen dienst aan om uw muren en plafonds er als nieuw uit te laten zien. Latex sauzen is een veel voorkomende en populaire manier om uw huis te verfrissen en te moderniseren zonder de kosten van een volledige renovatie.

Onze ervaren schilders gebruiken alleen de hoogste kwaliteit latexverf om ervoor te zorgen dat uw muren en plafonds er professioneel uitzien en lang meegaan. Of u nu een compleet nieuwe kleur wilt of gewoon een frisse laag verf wilt toevoegen, wij zorgen ervoor dat uw huis er weer als nieuw uitziet.

Bij Schilder Profs begrijpen we dat elk huis uniek is en daarom bieden wij ook een gratis consultatie voor onze klanten. Onze schilders zullen uw wensen en behoeften bespreken om een gepersonaliseerde offerte op te stellen die past bij uw budget en tijdschema.

Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en bieden daarom ook flexibele werkuren aan om aan uw planning en behoeften te voldoen. Onze schilders zorgen er ook voor dat uw huis schoon en netjes blijft tijdens en na het sauzen van uw muren en plafonds.

Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis consultatie te plannen en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huis er weer als nieuw uit te laten zien.

Onze diensten

Binnen Schilderwerken

Buiten Schilderwerken

Latex Sauzen

Restauratiewerken

Houtrot reparatie

Bekijk een aantal van onze reviews

Netjes geschilderd, ook controle of afwerking goed was achteraf.

Martin van Duyse

Heel nieuwbouw woning binnen geschilderd. Prachtig werk afgeleverd.

Jack Mariette

Goed team, harde werkers, vriendelijk en werken snel en enorm netjes! Aanrader!

Eelco Bosscher

Wederom zeer tevreden 👍

Edwin Maas

In een woord, prima.

ahj joosen

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de services van Miron en zijn team. Wederom zeer tevreden over het resultaat en de aanpak van het project, snel en voor een goede prijs. Compleet de binnenkant en buitenkant laten schilderen incl. oude ornamenten.

Sander

Na de goede ervaring van 4 jaar gelden, schilder-profs weer mijn huis buiten laten schilderen en wederom vakwerk afgeleverd.

Cok Hart

Goede ervaring met deze schilder. Komt zijn afspraken na voor een nette prijs. Bij ons was in eerste instantie door harde wind zand in het natte verfwerk gewaaid, dit is kosteloos hersteld.

Eric van der Gijp

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll to Top