Over ons

Bij Schilder Profs staan wij bekend om onze professionele aanpak. Wij zijn gepassioneerde vakmannen met oog voor detail en een sterke focus op kwaliteit. Onze reputatie als betrouwbare en vakkundige schilders is gebouwd op jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken en materialen.

Wij begrijpen dat elke klus uniek is en geen uitdaging te groot of te klein voor ons team. Of het nu gaat om een klein schilderproject of een volledige renovatie, wij zorgen ervoor dat uw verwachtingen worden overtroffen. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om zelfs de meest complexe schilderwerkzaamheden uit te voeren.

Wij zijn trots op onze scherpe tarieven en transparante prijsstelling. U kunt erop vertrouwen dat onze offertes nooit een verrassing zullen zijn. Onze tarieven worden altijd vooraf overlegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien bieden wij een uitgebreide garantie op onze werkzaamheden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van het resultaat.

Onze diensten zijn beschikbaar in Breda en de wijde omgeving, waaronder Rotterdam, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout en Tilburg. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn pand wil laten schilderen of een huiseigenaar die zijn interieur een nieuwe look wil geven, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken met een van onze ervaren schilders. Wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen met ons vakmanschap en gevoel voor detail. 

Onze diensten

Binnen Schilderwerken

Buiten Schilderwerken

Latex Sauzen

Restauratiewerken

Houtrot reparatie

Bekijk een aantal van onze reviews

Netjes geschilderd, ook controle of afwerking goed was achteraf.

Martin van Duyse

Heel nieuwbouw woning binnen geschilderd. Prachtig werk afgeleverd.

Jack Mariette

Goed team, harde werkers, vriendelijk en werken snel en enorm netjes! Aanrader!

Eelco Bosscher

Wederom zeer tevreden 👍

Edwin Maas

In een woord, prima.

ahj joosen

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de services van Miron en zijn team. Wederom zeer tevreden over het resultaat en de aanpak van het project, snel en voor een goede prijs. Compleet de binnenkant en buitenkant laten schilderen incl. oude ornamenten.

Sander

Na de goede ervaring van 4 jaar gelden, schilder-profs weer mijn huis buiten laten schilderen en wederom vakwerk afgeleverd.

Cok Hart

Goede ervaring met deze schilder. Komt zijn afspraken na voor een nette prijs. Bij ons was in eerste instantie door harde wind zand in het natte verfwerk gewaaid, dit is kosteloos hersteld.

Eric van der Gijp

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll to Top