Buiten Schilderwerken

Buiten

Bij Schilder Profs begrijpen we dat uw huis niet alleen van binnen, maar ook van buiten er mooi en verzorgd uit moet zien. Daarom bieden we ook een breed scala aan buitenschilderwerken aan, zodat uw huis er altijd fris en nieuw uitziet.

Onze ervaren schilders zijn volledig opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het schilderen van de buitenkant van huizen. Of het nu gaat om het schilderen van muren, houtwerk, dakgoten, luiken, deuren of kozijnen, wij gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten en schilderapparatuur van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat het schilderwerk lang meegaat en er professioneel uitziet.

Wij begrijpen dat buitenschilderwerken vaak afhankelijk zijn van de weersomstandigheden en daarom bieden wij flexibele werkuren aan om aan uw planning en behoeften te voldoen. 

Ons doel is om elke klant tevreden te stellen en daarom zullen we samenwerken om de beste oplossing voor uw buitenschilderwerk te vinden. Dus, als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar schildersbedrijf voor uw buitenschilderwerk, zoek dan niet verder dan Schilder Profs. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis consultatie te plannen en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huis er prachtig uit te laten zien, zowel van binnen als van buiten.

Onze diensten

Binnen Schilderwerken

Buiten Schilderwerken

Latex Sauzen

Restauratiewerken

Houtrot reparatie

Bekijk een aantal van onze reviews

Netjes geschilderd, ook controle of afwerking goed was achteraf.

Martin van Duyse

Heel nieuwbouw woning binnen geschilderd. Prachtig werk afgeleverd.

Jack Mariette

Goed team, harde werkers, vriendelijk en werken snel en enorm netjes! Aanrader!

Eelco Bosscher

Wederom zeer tevreden 👍

Edwin Maas

In een woord, prima.

ahj joosen

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de services van Miron en zijn team. Wederom zeer tevreden over het resultaat en de aanpak van het project, snel en voor een goede prijs. Compleet de binnenkant en buitenkant laten schilderen incl. oude ornamenten.

Sander

Na de goede ervaring van 4 jaar gelden, schilder-profs weer mijn huis buiten laten schilderen en wederom vakwerk afgeleverd.

Cok Hart

Goede ervaring met deze schilder. Komt zijn afspraken na voor een nette prijs. Bij ons was in eerste instantie door harde wind zand in het natte verfwerk gewaaid, dit is kosteloos hersteld.

Eric van der Gijp

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll to Top