Binnen Schilderwerken

Binnen

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huis er altijd fris en nieuw uitziet. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: 

  • Muren
  • Plafonds
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Trappen
  • Sauzen
  • Latex spuiten

Onze ervaren schilders zijn volledig opgeleid en hebben jarenlange ervaring opgedaan in het schilderen van interieurs. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw huis er mooi en aantrekkelijk uit te laten zien. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige verfproducten en schilderapparatuur van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat het schilderwerk lang meegaat en er professioneel uitziet.

Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en bieden daarom ook flexibele werkuren aan om aan uw planning en behoeften te voldoen.

Dus, als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar schildersbedrijf voor uw binnen schilderwerk, zoek dan niet verder dan Schilder Profs. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis consultatie te plannen en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huis er prachtig uit te laten zien.

Onze diensten

Binnen Schilderwerken

Buiten Schilderwerken

Latex Sauzen

Restauratiewerken

Houtrot reparatie

Bekijk een aantal van onze reviews

Netjes geschilderd, ook controle of afwerking goed was achteraf.

Martin van Duyse

Heel nieuwbouw woning binnen geschilderd. Prachtig werk afgeleverd.

Jack Mariette

Goed team, harde werkers, vriendelijk en werken snel en enorm netjes! Aanrader!

Eelco Bosscher

Wederom zeer tevreden 👍

Edwin Maas

In een woord, prima.

ahj joosen

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de services van Miron en zijn team. Wederom zeer tevreden over het resultaat en de aanpak van het project, snel en voor een goede prijs. Compleet de binnenkant en buitenkant laten schilderen incl. oude ornamenten.

Sander

Na de goede ervaring van 4 jaar gelden, schilder-profs weer mijn huis buiten laten schilderen en wederom vakwerk afgeleverd.

Cok Hart

Goede ervaring met deze schilder. Komt zijn afspraken na voor een nette prijs. Bij ons was in eerste instantie door harde wind zand in het natte verfwerk gewaaid, dit is kosteloos hersteld.

Eric van der Gijp

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll to Top