Gastenboek

05 Dec 2018 15:05 T de Vries schreef:

Miron en zijn medewerkers hebben het sauswerk in mijn nieuwe woning verzorgd. Ik was onder de indruk van de snelheid en kwaliteit van het werk na een afspraak te hebben gemaakt slechts een week voor begin werkzaamheden. Kan de schilder-profs zeer aanbevelen o.a ook vanwege de scherpe prijzen en betrouwbaarheid.

22 Oct 2018 11:30 Sander en Joyce schreef:

Snel, vakbekwaam en punctueel! Zeer aan te bevelen.

24 Sep 2018 11:19 Berry schreef:

Mooie foto's en projecten!

14 Sep 2018 17:49 Peter schreef:

Ons huis wat dateert uit 1910 is geheel aan de buitenkant geschilderd. Gelu Miron en zijn mannen hebben een grote klus in de afgesproken tijd geklaard. Wij zijn echter onder indruk van zijn passie voor het vak. Dit zie je terug in de kwaliteit in het werk en plezier van de mannen. Zij werken erg hard. Communicatie verliep prima! De Schilder Profs kun je gerust inschakelen. O, ja, we hebben niet erg lang hoeven te wachten voordat het werk aanvang. Tot slot: Je kon zien dat Gelu trots op zijn werk was!

12 Sep 2018 21:14 Frans schreef:

Miron en zijn vakmensen hebben het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis in twee dagen gedaan en we zijn zeer tevreden. De medewerkers en Miron werken hard en zijn vriendelijk. Het resultaat is erg mooi. Echt een aanrader !!!!

03 Sep 2018 18:05 Mandy en Bas schreef:

Super bedankt voor het schilderen van ons huis! Wat een vakwerk! Jullie werken heel precies, schoon en zijn een geweldig team! Wij zullen jullie zeker aanbevelen!
Groetjes, Bas en Mandy

01 Sep 2018 09:32 Koen en Liz schreef:

Afgelopen periode is ons huis geschilderd aan de buitenkant. We zijn reuze blij met het resultaat. Miron en zijn team kwamen steeds ruim op tijd, waren vriendelijk en de kwaliteit van werken was erg hoog. Communicatie was ook goed. Een dikke 10!! Gr. Liz en Koen. Bedankt

26 Aug 2018 23:54 Alan en Addie schreef:

Zeer blij met het resultaat. Miron en zijn team hebben vakwerk geleverd. Komen de afspraken na, denken mee, laten alles netjes achter en het belangrijkste: het schilderwerk ziet er super uit! Bedankt!

24 Aug 2018 17:50 Sascha en Bo schreef:

Miron en zijn team hebben afgelopen februari ons nieuwe huis van binnen geschilderd in een strakke tijd met een strak resultaat. Deze week al het hout werk aan de buitenzijde met weer een mooi resultaat. Nu nog over een paar weken de buitenmuren en dan is alles weer strak in de verf. Bedankt Miron en jouw team

30 Jul 2018 20:29 Tineke en Mario schreef:

Twee jaar geleden hebben de schilderprofs het schilderwerk binnen in ons huis gedaan. Een lastige klus, de interieurontwerpster had veel verschillende kleuren en verftypen uitgekozen. Maar dat was voor de mannen geen probleem. Het ziet er nog steeds perfect uit. En, wat bij een grote verbouwing ook belangrijk is, ze hebben alles netjes op tijd en binnen het afgesproken bedrag gedaan. Dus toen dit jaar het schilderwerk buiten gedaan moest worden, was de keus snel gemaakt. Zoals verwacht hebben Miron en de jongens opnieuw alles binnen de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs gedaan. En met aandacht voor detail. (het huis en de garage hebben relatief veel kleine ramen). Het ziet er nu ook buiten weer perfect uit. We doen het niet snel, maar deze keer wel: De Schilderprofs kunnen we van harte aanraden!

21 Apr 2018 08:29 Jeroen en Manon schreef:

Miron en zijn team hebben het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis in twee dagen gedaan en we zijn heel erg tevreden. De medewerkers en Miron werken hard, zijn vriendelijk en kundig. Het resultaat is supermooi, heel professioneel allemaal. Een aanrader dus!

09 Apr 2018 15:39 Pierre schreef:

Het was voor ons een eerste ervaring met Miron, echter niets dan lof voor dit bedrijf. Ze werken hard door en schilderen heel netjes. En dat alles voor een vooraf overeengekomen prima prijs. Tijdens de werkzaamheden hebben ze bij ons ook nog de dakgoten schoongemaakt, wat een goede service. Ons huis ziet er aan de buitenkant weer top uit. Kortom een echte aanbeveling. Voor ons de volgende keer weer Miron met zijn Schilder-profs.

05 Dec 2017 18:15 Mario schreef:

Super tevreden over het buitenschilderwerk van ons huis. Keurig op de afsproken tijd aanwezig, alles netjes opgeruimd en goed vakwerk afgeleverd. Bedankt Gelu and de rest van jouw team! Kan de schilder profs van harte aanbevelen!

17 Nov 2017 19:03 Pieter schreef:

Wij zijn erg tevreden over het afgeleverde werk! Snel en goed gewerkt. En, niet onbelangrijk, voor een goede prijs. Zeker aan te raden.

04 Nov 2017 19:04 Jan en Annemiek schreef:

Miron en boys bedankt.Keurig werk geleverd.Een onderscheiding verdient.Altijd aan afspraken gehouden. Boel keurig opgeruimd.Hoop dat jullie nog veerwerking mogen krijgen.Wij zullen jullie aanbevelen.groeten uit Teteringen

Teken het gastenboek

Plaats reactie