Gastenboek

25 Jun 2019 19:20 Peter en margreet schreef:

De buitenkant van ons huis laten schilderen,en ongekend hoe netjes professioneel en goed dat dit term werkt.wij bevelen ze bij iedereen aan.

25 Jun 2019 12:56 Mia schreef:

Miron en zijn team hebben geweldig werk geleverd met het schilderen van de buitenkant. Waar nodig gerepareerd en nieuwe kit aangebracht. De mannen werken hard en zijn nauwkeurig en vriendelijk. Een opmerking: ik vond later de gebruikte verfbakjes in mijn kliko, het zou mooi zijn als ze deze afvoeren naar de milieustraat.

31 May 2019 20:40 Ilona Brinkman schreef:

Wij zijn super tevreden over Gelu Miron en zijn team. Ze hebben al het buitenhoutwerk van ons huis geschilder. Bijzonder te zien hoeveel passie ze hebben voor het vak. Alles wat nodig was, is gerepareerd. Alles zit strak in de lak. Alles is schoon zonder spatje verf achter gelaten. Toppers zijn het, nogmaals bedankt. Zeker aan te raden!

17 May 2019 12:22 Nico Weimar schreef:

Buiten alles opgeschilderd inclusief dakkapel. Zijn zeer tevreden. Vriendelijke mensen, werken hard door. Duidelijke offerte vooraf. Ze gaan nu ook het schilderwerk binnen uitvoeren, inclusief het sauzen van muren en plafond. Ik kan deze mannen bij iedereen aanraden. Een dikke 10.

15 May 2019 17:18 Ellen en Wim Stoppelenburg schreef:

Keurig strak verfwerk met oog voor detail. Volledig schoongemaakt en zonder verfspetters opgeleverd. Kunnen wij u aanraden. Kwaliteit.

04 May 2019 11:49 edwin en wilma schreef:

ons vrijstaande huis weer voorzien van een verse verflaag, alles keurig binnen afgesproken prijs en tijdsbestek. keurig personeel die netjes en schoon werken, er komt zeker een vervolg voor het binnenwerk

04 May 2019 11:46 Edwin en Wilma schreef:

lekker gewerkt

04 May 2019 10:30 Sjoerd Sijbranda schreef:

Zeer tevereden over al het werk wat door Gelu en zijn team is gedaan, aanrader!

25 Apr 2019 09:50 Dennis schreef:

Wij zijn erg tevreden over het schilderwerk van de buitenkozijnen. In anderhalve dag alles weer als nieuw. Zelfs de buren waren onder de indruk, dus inmiddels ook hun kozijnen voorzien van een nieuwe laag verf.

09 Apr 2019 09:17 Matthijs schreef:

Wij zijn zeer tevreden over Miron en zijn team. Ze hebben super netjes en snel gewerkt. Zowel de kozijnen als de gehele buitenkant is geverfd. Zijn onwijs blij met het mooie resultaat en krijgen van de gehele straat complimenten over het prachtige schilderwerk. Wij gaan zeker nog een keer gebruik maken van de diensten van Miron en zijn team!

19 Mar 2019 19:05 Christel schreef:

Wij zijn ontzettend tevreden over het schilderwerk van de buitenkozijnen. Harde werkers en erg beleefd. Werken volgens afspraak en heel netjes, nadien is alles ook weer schoongemaakt en opgeruimd!

21 Feb 2019 15:21 Danique Simons-Trommelen schreef:

Gelu en zijn team hebben bij ons binnen de kozijnen geschilderd en van nieuwe kit voorzien. Ze hebben volgens afspraak en netjes gewerkt. Door problemen in de communicatie was een misverstand ontstaan over de precieze werkzaamheden. Gelu heeft dit passend en naar tevredenheid opgelost.
Omdat het mooi weer was en we ook nog een buitenklus hadden, zijn ze direct verder gegaan met dit werk. Zijn team werkt netjes en is erg beleefd. Ik zou de Schilder Profs voor een volgende klus zeker weer vragen en kan ze ook zeker aanbevelen.

23 Jan 2019 11:46 Herbert Verveer schreef:

Alles super goed verlopen ,dus dik tevreden.

05 Dec 2018 15:05 T de Vries schreef:

Miron en zijn medewerkers hebben het sauswerk in mijn nieuwe woning verzorgd. Ik was onder de indruk van de snelheid en kwaliteit van het werk na een afspraak te hebben gemaakt slechts een week voor begin werkzaamheden. Kan de schilder-profs zeer aanbevelen o.a ook vanwege de scherpe prijzen en betrouwbaarheid.

22 Oct 2018 11:30 Sander en Joyce schreef:

Snel, vakbekwaam en punctueel! Zeer aan te bevelen.

Teken het gastenboek

Plaats reactie