08 Aug 2019 19:02 Jolanda de Jong schreef:

Ik ben zeer tevreden over het werk wat geleverd is. Buiten alles geschilderd en houtrotreparaties verricht . De mannen werken hard en zijn zeer vriendelijk. Miron denkt mee en geeft advies om het geheel er nog mooier uit te laten zien.
Het eindresultaat is geweldig. Zo mooi dat ik gevraagd heb om ook binnen een en ander te schilderen.
De mannen werken secuur en alles wordt weer keurig opgeruimd .
Zeer tevreden en ik kan schilder-profs zeker aanbevelen!

05 Aug 2019 14:30 Wim van Kooten schreef:

Ondanks de tegenslag met het weer, geen haastklus van gemaakt. Schilder- en herstelwerk buitenboel en kozijnen/deuren binnen, keurig afgewerkt. Netjes en betrouwbaar. Prima werk !

22 Jul 2019 20:44 Joni schreef:

Wij hebben de kozijnen en deuren laten doen, wat in 1 dag ook klaar was. En dat terwijl er ook zeer grondig geschuurd geplamuurt en gekit werd. Mooi netjes afgewerkt!

11 Jul 2019 08:19 Frank schreef:

Het team van Schilder profs heeft een prachtige verf en lakklus bij me geleverd. Er werd uitgebreid tijd genomen om met mij kleuren en verfsoorten door te nemen, met goede adviezen van Miron. Ik ben zeer tevreden over de manier van afspraken maken, werken en het resultaat. Volgende verfklus weet ik je weer te vinden 🙂

25 Jun 2019 19:20 Peter en margreet schreef:

De buitenkant van ons huis laten schilderen,en ongekend hoe netjes professioneel en goed dat dit term werkt.wij bevelen ze bij iedereen aan.

25 Jun 2019 12:56 Mia schreef:

Miron en zijn team hebben geweldig werk geleverd met het schilderen van de buitenkant. Waar nodig gerepareerd en nieuwe kit aangebracht. De mannen werken hard en zijn nauwkeurig en vriendelijk. Een opmerking: ik vond later de gebruikte verfbakjes in mijn kliko, het zou mooi zijn als ze deze afvoeren naar de milieustraat.

31 May 2019 20:40 Ilona Brinkman schreef:

Wij zijn super tevreden over Gelu Miron en zijn team. Ze hebben al het buitenhoutwerk van ons huis geschilder. Bijzonder te zien hoeveel passie ze hebben voor het vak. Alles wat nodig was, is gerepareerd. Alles zit strak in de lak. Alles is schoon zonder spatje verf achter gelaten. Toppers zijn het, nogmaals bedankt. Zeker aan te raden!

17 May 2019 12:22 Nico Weimar schreef:

Buiten alles opgeschilderd inclusief dakkapel. Zijn zeer tevreden. Vriendelijke mensen, werken hard door. Duidelijke offerte vooraf. Ze gaan nu ook het schilderwerk binnen uitvoeren, inclusief het sauzen van muren en plafond. Ik kan deze mannen bij iedereen aanraden. Een dikke 10.

15 May 2019 17:18 Ellen en Wim Stoppelenburg schreef:

Keurig strak verfwerk met oog voor detail. Volledig schoongemaakt en zonder verfspetters opgeleverd. Kunnen wij u aanraden. Kwaliteit.

04 May 2019 11:49 edwin en wilma schreef:

ons vrijstaande huis weer voorzien van een verse verflaag, alles keurig binnen afgesproken prijs en tijdsbestek. keurig personeel die netjes en schoon werken, er komt zeker een vervolg voor het binnenwerk

04 May 2019 11:46 Edwin en Wilma schreef:

lekker gewerkt

04 May 2019 10:30 Sjoerd Sijbranda schreef:

Zeer tevereden over al het werk wat door Gelu en zijn team is gedaan, aanrader!

25 Apr 2019 09:50 Dennis schreef:

Wij zijn erg tevreden over het schilderwerk van de buitenkozijnen. In anderhalve dag alles weer als nieuw. Zelfs de buren waren onder de indruk, dus inmiddels ook hun kozijnen voorzien van een nieuwe laag verf.

09 Apr 2019 09:17 Matthijs schreef:

Wij zijn zeer tevreden over Miron en zijn team. Ze hebben super netjes en snel gewerkt. Zowel de kozijnen als de gehele buitenkant is geverfd. Zijn onwijs blij met het mooie resultaat en krijgen van de gehele straat complimenten over het prachtige schilderwerk. Wij gaan zeker nog een keer gebruik maken van de diensten van Miron en zijn team!

19 Mar 2019 19:05 Christel schreef:

Wij zijn ontzettend tevreden over het schilderwerk van de buitenkozijnen. Harde werkers en erg beleefd. Werken volgens afspraak en heel netjes, nadien is alles ook weer schoongemaakt en opgeruimd!